Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavljat će igračke

Ljutiti Siščani organiziraju prosvjed: 'Uzmite auto svom djetetu i nosite ga županci! Ona ih tako voli!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu će se održati mirni prosvjed 'Autić za županicu' ispred zgrade Županije u Sisku. Naime, građani su bijesni na sisačko – moslovačku županicu Marinu Lovrić Merzel koja je nedavno kupila novi automobil vrijedan preko 430.000 kuna.

Audi a 6 sisačko – moslovačke županice Marine Lovrić Merzel, vrijedan 432.941kuna, glavna je tema u Sisku. Naime, Merzel je skupocjeni automobil kupila putem leasinga i njime zamijenila svoj stari Audi A6 iz 2008. godine koji je, također, skupo stajao županiju. Građani su zbog te kupnje bijesni na svoju županicu.

>>
Evo koje će županije na aute potrošiti više od 2,5 MILIJUNA kuna!

Stoga su, okupljeni oko Facebook grupe 'Autić za županicu', odlučili u subotu održati miran prosvjed ispred zgrade Županije. Građani će, kako stoji u opisu grupe koja broji gotovo 400 članova, pokazati svoje mišljenje o županičinoj kupnji novih automobila i trošenju novca poreznih obveznika, tako što će tamo ostavljati dječje igračke –autiće.

'Uzmite svome djetetu auto i odnesite ga sisačko-moslovačkoj županici. Ona ih tako voli', stoji u opisu grupe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga zbog zlouporabe TKO JE PLAĆAO ROĐENDANE? Merzel: Optužbe su monstruozne Slika nije dostupna Županica o vraćanju automobila 'Strašna hajka imala je za cilj skrenuti pažnju s projekata'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene