Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Otkriven spomenik prvom predsjedniku

Ante Gotovina: 'Ptica leti na 2 krila, lijevo krilo je važno koliko i desno. Hrvati su razumni ljudi.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu otkriven je u Pakoštanima, a njegovom je otkrivanju nazočio i vrh HDZ-a s predsjednikom Tomislavom Karamarkom.

General Ante Gotovina u svom rodnom mjestu, Pakoštanima, otkrio je spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu. Ideja o postavljanju potekla je upravo od Gotovine, koji je model spomenika predložio vodstvu Općine Pakoštane.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati

General Gotovina više nije na 'crnoj listi' SAD-a

Otkrivanju je nazočio i vrh HDZ-a s predsjednikom Tomislavom Karamarkom. Gotovina ističe da to ne znači njegovo zbližavanje s desnicom, a spomenik je, kaže, postavljen tamo gdje mu je mjesto.

'Meni se svidjelo i rekao sam da li bi to moglo biti tu. Oni su se složili', rekao je umirovljeni hrvatski general Ante Gotovina te dodao kako 'ptica leti na 2 krila je li lijevi ili desni. Toliko je važno i lijevo krilo i toliko desno. I taj jaz, on ne bi trebao biti. I on neće biti u budućnosti. Hrvati su razumni ljudi.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene