Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija

Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Stjepan i Katarina Đerek
Stjepan i Katarina Đerek Foto: Facebook/Općina Gradac/Dubrovački dnevnik/Screenshot
Vozačica koja je skrivila prometnu nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra je uhićena.

Državljanka Albanije koja je skrivila prometnu nesreću u kojoj su smrtno stradali Stjepan (21) i Katarina Đerek (19) puštena je jutros iz bolnice te je uhićena, potvrdili su nam iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Zadobila je lakše ozljede trbušne stijenke, zbog čega je bila zadržana u bolnici, a uhićena je zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 20:30 na državnoj cesti D-8 na predjelu Ratac kod Slanog, a zbog tragedije je su od 10. do 13. travnja u općini Gradac proglašeni su Dani žalosti. Zastave su spuštene na pola koplja, a tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

Nesreću je skrivila vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka koja je započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao Stjepan, koji je iz Dubrovnika prema Gradcu vozio svoju sestru, maturanticu Medicinske škole koja je u Dubrovniku živjela u učeničkom domu.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje

Medicinska škola Dubrovnik jučer se emotivnom objavom oprostila od svoje tragično preminule učenice.

"Katarina, u vjeri da nas čuješ, želimo ti reći kako ćeš zauvijek živjeti u našim srcima, pamtit ćemo naše snove i s vremenom suze će prerasti u osmijeh na spomen tvog imena… Počivala u miru Božjem!", stoji u objavi na Facebook stranici škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene