Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi žele pomoći

Akcije od Konavala do Vukovara: Skupljeno milijun i 600 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim novčanih donacija, velika je vrijednost i svih ostalih prikupljenih potrepština koje stižu na stotinu mjesta diljem zemlje.

Slavonska Udruga studenata u Zagrebu već dva dana neprestano skuplja pomoć. Jedno su od stotinu takvih mjesta diljem zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velike poplave Vlada donira iznos PDV-a za humanitarne pozive Slika nije dostupna Ujedinjena Hrvatska Svi pomažu: Pogledajte snimke iz Slavonskog Broda, Šibenika, Bjelovara...

Pomoć se skuplja diljem Hrvatske, od Konavala do Vukovara. Ono što svakako veseli je podatak da je danas do 17 sati novčanim donacijama i pozivima putem Crenog križa prikupljeno gotovo MILIJUN I 600 TISUĆA KUNA. Velika je i vrijednost svih skupljenih potrepština - odjeća, hrane, piće - sve se skuplja. Marljivi slavonski studenti rade puna dva dana i, kako kažu, nisu umorni. Ruža Grbeš jedna je od kooridnatorica ove akcije.

Mandžukić u potopljenoj Gunji: 'Svi su ovdje naši prijatelji'

'Mi smo zaista iznenađeni. Naša prostorija je zapravo jedan pozitivan kaos, pomoć stiže iz cijele Hrvatske, dva kombija otišla su u nedjelju, a u ponedjeljak četiri. Ovdje (u prostorijama) ima barem još toliko rekla nam je', a onda dodala što im posebno treba u ovom trenutku.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

'Zapravo, hitno nam treba selotejp da možemo lijepiti sve kutije. I jako bitno, jedan veliki kamion da se večeras odvezu stvari jer su vani i ne mogu tu ostati, stvari ima previše', objasnila je.

Poplavljenim područjima i dalje se može pomoći i telefonskim pozivima i uplatama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene