Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugogodišnja Marijina želja

VIDEO S visine od 4000 metara 78-godišnja Zagrepčanka jurila brzinom od 180 kilometara na sat: "Osjećam se božanstveno"

Aktualno Galerija Baka Marija - 1 Baka Marija - 1 Foto: Večernje vijesti Nove TV Baka Marija - 2 Baka Marija - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV Baka Marija - 3 Baka Marija - 3 Foto: Večernje vijesti Nove TV Baka Marija - 4 Baka Marija - 4 Foto: Večernje vijesti Nove TV +0 Baka Marija - 5 Galerija 1/5 >>
78-godišnja gospođa Marija iz Zagreba ispunila si je veliku želju i skočila padobranom. Kako se provela i što o svemu misli nakon što je skočila, provjerila je Mateja Punek.

Da su godine samo broj, primjer je baka Marija iz Zagreba.

"Od skoka očekujem nezaboravne trenutke", rekla je prije skoka Marija.

Sa 78 godina odlučila je ispuniti svoju neostvarenu želju - tandem skok padobranom. I time je postala najstariji tandem putnik škole padobranstva.

Netom prije skoka uzbuđena Marija rekla je da je sve okej. Dok ju je unuka čekala na zemlji, baka Marija na 4000 metara visine krenula je u svoju dugoočekivanu avanturu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smiješna zabuna Osoblje zrakoplova ostalo u čudu kada se pojavila 101-godišnjakinja: Očekivali su bebu koju mogu nositi

Vrhunac adrenalina trajao je 60 sekundi tijekom tijekom kojih je u slobodnom padu dosegla brzinu od 180 kilometara na sat.

Vožnja pod otvorenom kupolom trajala je 4 minute pa je baka Marija imala jedinstvenu priliku uživati u predivnom panoramskom pogledu na Metliku.

Dotaknuvši slovensko tlo, baka Marija, ispunila je svoju životnu želju.

"Božanstveno se osjećam. Bravo", rekla je.

Pročitajte i ovo Pad aviona u Ježdovcu Najvjerojatnije je otkazao motor Proslavljena padobranka je stabilno, njezin suprug komentirao nesreću: " U petom letu avion je nestao s neba, a onda sam čuo hitnu..."

Osim što je bogatija za još jedno veliko iskustvo o kojem će pričati generacijama ispod sebe, baka Marija pravi je pokazatelj da za neke stvari u životu nikada nije kasno.

I zato je za hrabrost i odvažnost na kraju avanture nagrađena velikim pljeskom.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene