Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smiješna zabuna

Osoblje zrakoplova ostalo u čudu kada se pojavila 101-godišnjakinja: Očekivali su bebu koju mogu nositi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sustav za rezervaciju karata American Airlinesa ne može izračunati da je Patricia rođena 1922., a ne 2022. godine. Zbog toga ju svaki put zamijene za bebu, a osoblje ostane u čudu kada se pojavi starica.

Patriciu (101) zbog nedostatka sustava za rezervacije karata, zrakoplovna kompanija stalno zamjenjuje s bebom. Problem nastaje jer sustav American Airlinesa ne mogu izračunati da je Patricia rođena 1922., a ne 2022. godine.

BBC je svjedočio najnovijoj zabuni kojoj su se ona i kabinsko osoblje mogli samo nasmijati.

"Bilo je smiješno što su mislili da sam samo malo dijete, a da sam starica!", rekla je žena koja je s kćeri Kris putovala od Chicaga do Marquettea u Michiganu.

Pročitajte i ovo Iračka TikTokerica Ghufran Sawadi Traže se ubojice Iračka tiktokerica ubijena ispred svoga doma: Strašnu likvidaciju snimile nadzorne kamere

"Moja je kći rezervirala kartu online i računalo u zračnoj luci mislilo je da je moj datum rođenja 2022., a ne 1922. Isto se dogodilo prošle godine, čekali su dijete, a ne mene", ispričala je.

Patricijino mjesto bilo je rezervirano kao mjesto za odrasle. No, čini se da računalni sustav zračne luke ne može obraditi datum rođenja tako daleko u prošlosti - pa je umjesto toga postavio jedan 100 godina kasnije.

American Airlines nije odgovorio na zahtjev za komentar.

Unatoč tome što vidi smiješnu stranu, stogodišnjakinja kaže da bi voljela da se kvar popravi jer joj stvara probleme. Na primjer, osoblje zračne luke nema spremna invalidska kolica za nju unutar terminala jer očekuju bebu koju mogu nositi.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka"

Patricia je do svoje 97. godine putovala sama, no od tada se oslanja na pomoć svoje obitelji. Također, čvrsto je odlučila je informatički problemi neće spriječiti da leti i, kaže, veseli se svom sljedećem letu na jesen.

Tada će imati 102 godine i možda će do tada računala prepoznati njezinu pravu dob.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene