Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koliko će Hrvati potrošiti za Božić?

73 posto Hrvata na božićne darove potrošit će do 1000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvati će za Božić drugima pokloniti uglavnom sitnice, slatkiše, igračke ili možda kozmetiku i parfeme, pokazalo je najnovije istraživanje.

73 posto ispitanika, tijekom istraživanja GFK, izjavilo je kako će za božićne darove potrošiti maksimalno do tisuću kuna, a po osobi u prosjeku 400 kuna, piše Seebiz.

Pročitajte i ovo Policija u Dublinu - 1 Drugi napadnuti se vraća Za obitelj mladića ubijenog u Dublinu pokrenuli humanitarnu akciju, odaziv je velik Slika nije dostupna roditelji ogorčeni Djed Božićnjak u Slavoniji "obradovao" 200-tinjak djece stripom eksplicitnog sadržaja: "Koji si pak ti? Izlazi iz mene"

Simboličan poklon do 100 kuna najviše planiraju oni s najnižim prihodima kućanstva, 27 posto,  te  stariji od 65 godina, 19 posto.

Čak četvrtina ispitanih ni ne pomišlja na kupnju poklona, a najčešći razlog je nedostatak novca. Nedostatak novca kao najčešći razlog male potrošnje na poklone najčešći u Slavoniji (75 posto) i sjevernoj Hrvatskoj (71 posto). Njih 35 posto nikad ne kupuje poklone dok 9 posto i ne razmišlja o tome.

>> Hrvati najviše vole Božić u Dubrovniku i Beču

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene