Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Isplata pomoći i uskrsnice zagrebačkim umirovljenicima od 17. ožujka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomoć zagrebačkim umirovljenicima za ožujak te uskrsnica od 100 kuna počet će se isplaćivati putem Hrvatske pošte u ponedjeljak, 17. ožujka, izvijestio je danas Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

Umirovljenici koji nisu primili pomoć na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima do 31. ožujka. Nakon toga roka nema isplate unazad za navedeni mjesec.

Pročitajte i ovo 13. mirovina; ilustracija - 2 Borba za preživljavanje Umirovljenici povećavaju šanse za 13. mirovinu? Ministar je u čudu, ali oni ne odustaju Marin Piletić usklađivanje mirovina Ministru je čudna peticija Sindikata umirovljenika kojom traže veće mirovine: "Već idemo u izmjene Zakona..."

Pravo na novčanu pomoć od siječnja 2005. ostvaruju umirovljenici, hrvatski državljani s prebivalištem u Zagrebu, kojima je mjesečna mirovina ili mirovina i ukupan prihod jednak ili manji od 1.500 kuna.

Umirovljenici kojima je mirovina ili mirovina i ukupan prihod jednak ili manji od 900 kuna ostvaruju pravo na 400 kuna pomoći, umirovljenici s 900 do 1.200 kuna na 300 kuna, a s 1.200 do 1.500 kuna na 200 kuna.

Za dodatne obavijesti građani se mogu javiti na adresu Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, Nova cesta 1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene