Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo u posljednjih mjesec dana cijena dionica tvrtke Tesla Motors porasla je više od 40%.


Fortrade, licencirana brokerska kuća, svim čitateljima daje besplatnih 50 eura za trgovanje cijenom dionica Tesla Motorsa na svjetskoj burzi.

Vezani članci Bitcoin na vrtoglavim visinama nakon što je Tesla podržao digitalnu valutu - 1 Bitcoin na vrtoglavim visinama nakon što je Tesla podržao digitalnu valutu Tesla nema kočnicu! - 1 Tesla nema kočnicu!

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Dionice Tesla Motors-a pratile su opći oporavak tržišta dionica, nakon pada u veljači. Međutim, oporavak tržišta nije jedini razlog rasta.

Ova tvrtka je pokazala, da nije tu samo zbog dizajniranja i proizvodnje vrhunskih električnih automobila, već i da odgovori na potražnju i zadovolji potrebe kupaca. Broj narudžbi novog Modela 3 dostigao je 253.000 za prvih 36 sati od početka naručivanja. Ovo je prvi model koji kreće u masovnu proizvodnju, što ovaj uspjeh čini još većim.

Prema riječima Elona Muska, izvršnog direktora Tesle, Model 3 će se početi proizvoditi u drugoj polovici 2017. godine i prosječna cijena iznosit će oko 42.000 dolara, uključujući dodatne opcije i funkcije. Preporuka tvrtke je, da tko želi naručiti ovaj auto, to učini što prije, jer se vrijeme čekanja na dostavu drastično povećava sa rastom narudžbi. Nakon ove izjave Elona Muska, cijena dionica je porasla dodatnih 3%.

Osnovna verzija automobila koštat će oko 35.000 dolara, međutim automobili koji će biti prvi isporučeni, koštat će znatno više, jer su kupci tražili dodatnu opremu i funkcije, kao što je na primjer, baterija sa većim kapacitetom. Osnovna baterija bi prema obećanju proizvođača omogućavala vožnju od 345 km.

U posljednjih 30 dana obim trgovanja dionicama Tesle više se nego udvostručio.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju