Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se kontrolira

Zrće: Policija kaznila DJ-a jer je radio bez potrebne dokumentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija se usred sezone 'bacila' na posao i obilazi klubove. Tako je sinoć došla u novaljski klub u kojem se u tom trenutku zabavljalo nekoliko tisuća turista.

Službenici Policijske uprave ličko-senjske sinoć su u Novalji prekršajno kaznili DJ-a Armina Van Buurena i klub jer, kako navode, nije imao potrebnu dokumentaciju za rad.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Slika nije dostupna Kokain, amfetamini, pištolj... Ovo je rezultat policijskih racija na Zrću!

Iz kluba Papaya odmah su reagirali priopćenjem. 'Slijedom natpisa u medijima o nepravilnostima u djelovanju kluba papaya, zbog tehničke pogreške koja je uslijedila tijekom svjetske turneje najboljeg DJ-a svijeta Armina Van Buurena, i nemogućnosti pravovremenog slanja svih potrebnih dokumenata za izdavanje spomenutih dozvola, reagiramo ovim priopćenjem, uz naglasak da su sva potraživanja od strane MUP-a Republike Hrvatske odmah izvršena u skladu s hrvatskim zakonima.

Slijedom nepredviđenih okolnosti nažalost se dogodio spomenuti propust koji je u najkraćem roku ispravljen. Novaljski klub Papaya jedno je od najprepoznatljivijih hrvatskih turističkih odredišta na svijetu i kao takav nastoji doprinijeti boljitku turističke ponude i turizmu kao vodećoj gospodarskoj grani.

Klub Papaya i destinacija grad Novalja - otok Pag i ove sezone bilježe stalan rast u broju dolazaka gostiju i noćenja, a prema službenim podacima TZ Novalje taj porast iznosi  od 3 do 5%.

Papaya je ove godine proglašena 30. najboljim klubom na svijetu, a trenutačno je ondje u posjeti 50 novinara iz Hrvatske i svijeta koji promiču kako samu destinaciju tako i turizam u cjelini.

U klubu Papaya do kraja sezone nastupaju i drugi vodeći DJ-i svijeta, a svakodnevne vijesti i slike iz Novalje obilaze svijet i oduševljavaju', stoji u priopćenju najpopularnijeg hrvatskog kluba.

>> Ovako izgleda kad Papaya 'gori'!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene