Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijao prozore i vrata

Policija uhitila muškarca (37) koji je razbijao ulaz u Gabrićevu kliniku, otkriven i motiv

Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića
Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Foto: DNEVNIK.hr Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Foto: DNEVNIK.hr +0 Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Galerija 1/3 >>
Zagrebačka policija pronašla je muškarca (37) koji je početkom prošlog tjedna u noćnim satima razbio stakla na ulaznim vratima u Kliniku Svjetlost te ga prijavila da je to učinio potaknut mržnjom prema masonskoj udruzi vlasnika klinike Nikice Gabrića.

Policija je priopćila da je uhićeni muškarac potaknut javno objavljenim informacijama o radu i članu udruge, stvorio negativni stav i mržnju prema toj udruzi i njenom članu te time motiviran, u ponedjeljak, 24. veljače oko 1:55 počinio kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem Ilustracija Izvijestio DORH 63-godišnjak zvao policiju i prijetio hrvatskim političarima: Smješten je na psihijatriju

Navode da je automobilom došao do medicinske ustanove u Heinzelovoj ulici, maskirao se kapuljačom i zatim samostojećom metalnom pepeljarom pričvršćenom na metalni stalak koji je izvadio iz vozila došao do pročelja zgrade te više puta udario po staklenoj fasadi i na taj način ju razbio i probio.

Pepeljaru je potom odbacio ispred medicinske ustanove, sjeo u automobil i odvezao se, utvrdila je zagrebačka policija koja je protiv osumnjičenog podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Zbog sumnje da je tuđu stvar oštetio potaknut niskim pobudama 37-godišnjak je pritvoren.

Nikica Gabrić našao se nedavno u središtu pozornosti kada je rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske. Ovaj napad se dogodio nedugo nakon toga. (Hina,M.V.)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene