Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oko 2 sata ujutro

POGLEDAJTE SNIMKU Željeznom šipkom razbijao vrata i prozore na klinici Nikice Gabrića

Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića
Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Razbijena vrata Poliklinike Svjetlost Nikice gabrića Razbijena vrata Poliklinike Svjetlost Nikice gabrića Foto: DNEVNIK.hr Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Foto: DNEVNIK.hr Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Foto: DNEVNIK.hr Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Nepoznati počinitelj razbio vrata na klinici Nikole Gabrića Foto: DNEVNIK.hr +0 Nikica Gabrić u Dnevniku Nove TV - 3 Galerija 1/5 >>
Nepoznati muškarac sinoć je razbio ulazna vrata i prozore na Klinici Svjetlost, u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, koji se posljednjih dana našao u središtu pozornosti zbog afere masoni.

Muškarac je u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata u noći, željeznom šipkom razbio ulazna vrata u Kliniku i nekoliko prozora.

Pročitajte i ovo Nikica Gabrić i snimka AFERA MASONI Podnesena kaznena prijava protiv Nikice Gabrića, podnositelji ga terete za davanje mita i trgovanje utjecajem Slika nije dostupna SVE POKAZAO Pogledajte poruke koje je Nikica Gabrić razmjenjivao s glavnim državnim odvjetnikom: ''Strašno ste pogriješili''

Nadzorne kamere zabilježile su nepoznatog muškarca koji je s fantomkom na glavi lupao i devastirao ulazna vrata. Za njim traga policija. 

"Šteta je velika, sigurno desetak tisuća kuna. Čuvar se prepao, pobjegao je na četvrti kat dok je on lupao. Jako ružno to izgleda, ulaz je sav porazbijan", kazao nam je Nikica Gabrić, koji nije želio komentirati misli li da je napad povezan s nedavnom aferom masoni. 

Podsjetimo, oftalmolog, mason i "veliki majstor Velikog Orijenta Hrvatske" Nikica Gabrić našao se u središtu afere nakon što je policija uhitila glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegova zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekanić koji su Gabrića navodno ucijenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene.

Ubrzo je otkriveno da je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić mason zbog čega je podnio ostavku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene