Nepoznati muškarac sinoć je razbio ulazna vrata i prozore na Klinici Svjetlost, u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, koji se posljednjih dana našao u središtu pozornosti zbog afere masoni.

Galerija


Muškarac je u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata u noći, željeznom šipkom razbio ulazna vrata u Kliniku i nekoliko prozora.

Vezani članci Nikica Gabrić Gabrić priznao da je snimao razgovor s Jelenićem: "Znao sam što mi može napraviti. Eto, vidite, prodao me" Nikica Gabrić sa snimkom Gabrić nakon optužbi glavnog državnog odvjetnika: "Jelenić je tražio uslugu od mene, a ne ja od njega. Cijeli razgovor je snimljen"

Nadzorne kamere zabilježile su nepoznatog muškarca koji je s fantomkom na glavi lupao i devastirao ulazna vrata. Za njim traga policija. 

"Šteta je velika, sigurno desetak tisuća kuna. Čuvar se prepao, pobjegao je na četvrti kat dok je on lupao. Jako ružno to izgleda, ulaz je sav porazbijan", kazao nam je Nikica Gabrić, koji nije želio komentirati misli li da je napad povezan s nedavnom aferom masoni. 

Podsjetimo, oftalmolog, mason i "veliki majstor Velikog Orijenta Hrvatske" Nikica Gabrić našao se u središtu afere nakon što je policija uhitila glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegova zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekanić koji su Gabrića navodno ucijenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene.

Ubrzo je otkriveno da je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić mason zbog čega je podnio ostavku.