Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo promila alkohola u krvi

Zagreb: Vozač usmrtio djete pa pokušao pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je u srijedu navečer s gotovo promilom alkohola u krvi usmrtio dijete u Branimirovoj ulici u Zagrebu pobjegao je s mjesta nesreće, ali su ga policajci ubrzo uhvatili.

Vozač star 22 godine, po neslužbenim podacima, nakon bijega se vratio na mjesto nesreće po registarsku oznaku koja mu je otpala s automobila peugeot 206 prilikom naleta na 14-godišnjakinju koja je prelazila cestu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nesreća se dogodila u srijedu oko 21,55 sati u ulici Kneza Branimira, a vozaču je izmjereno 0,9 promila alkohola, izvijestila je zagrebačka policija.

Osim zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, vozač će odgovarati zbog bijega s mjesta nesreće i nepružanja pomoći, te vožnje u pijanom stanju, navodi policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene