Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U požaru koji je noćas izbio u stambenoj zgradi u Zagrebačkoj cesti na području Susedgrada jedan je stan u potpunosti izgorio, tri su oštećena, a nitko od stanara i vatrogasaca nije ozlijeđen.


Riječ je o četvrtom požaru na zagrebačkom području u posljednja dva dana u kojima na sreću nitko nije ozlijeđen.

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno: Snimka iz zatvora prikazuje posljednje trenutke Bojanovog života Slika nije dostupna Kanfanar: Izgorio u šumskom požaru

Požar je izbio oko 2 sata u stanu na prvom katu koji je unajmila 57-godišnjakinja. Ona u tom trenutku nije bila u stanu koji je u potpunosti izgorio.

Prilikom gašenja požara vodom je oštećen susjedni stan, a zbog topline popucala su stakla i uništene su plastične rolete u stanovima na drugom, trećem i četvrtom katu. Začađen je i veći dio zapadne strane fasade i balkona zgrade te djelomično i susjedne zgrade.

Policija i vatrogasci čekali su jutro kako bi započeli očevid, čiji
rezultati još nisu poznati.

U Kupskoj ulici na Trnju u srijedu poslijepodne iz još neutvrđenog razloga zapalio se kauč u stanu u baraci. Vatra je zahvatila i ostali namještaj te se proširila i na krov koji je potpuno izgorio.

Gotovo u isto vrijeme jučer oko 14 sati izbila su dva požara.
Prilikom rezanja jednog od tri metalna spremnika cisterne u
novozagrebačkoj ulici Krčevina u spremniku se zapalio talog mazuta. U policiji kažu da mazut nije zagadio tlo.

Drugi požar izbio je u poslovnoj zgradi u Draškovićevoj ulici. Vatra je planula u jednom od ureda, a pretpostavlja se da je uzrok kvar električnih instalacija ili računala. U požaru su izgorjela dva ureda, a dva su nagorjela.