Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Kaznena prijava protiv vozača, ozlijeđeni u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija podnijet će kaznenu prijavu protiv 44-godišnjeg Zadranina, vozača koji je jučer poslijepodne pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću u kojoj su teško ozlijeđene dvije djevojčice.

U jutrošnjem izvješću PU zadarske navodi se da je jučer poslijepodne 44-godišnji vozač iz Zadra pod utjecajem alkohola (2,26 g/kg u organizmu) upravljajući osobnim automobilom izazvao prometnu nesreću.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

>> Zadar: Pregazio djevojčice na pješačkom prijelazu i pobjegao 

Automobil se kretao iz smjera Bibinja u smjeru Zadra pri čemu vozač nije poštivao svjetlosnu prometnu signalizaciju, te se nije zaustavio pred obilježenim pješačkim prijelazom. Prednjim dijelom vozila i lijevom rukom koja je bila naslonjena na lijeva vrata spuštenog prozora udario je u pješakinje, 10-godišnju i 11-godišnju djevojčicu s područja Zadra. Nakon toga pobjegao je s mjesta nesreće, a policija je uspostavljenom blokadom prometa zaustavila ga oko 17,35 sati u Zadru.

Teške tjelesne ozljede zadobile su obje djevojčice i sam vozač, te su svi zadržani na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene