Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ide u istražni zatvor

FOTO Privođenje vozača koji je prouzročio stravičnu nesreću: Kamionom usmrtio dvojicu radnika HAC-a

Priveden vozač kamiona
Priveden vozač kamiona Damir Skomrlj/Cropix
Aktualno Galerija Priveden vozač kamiona Priveden vozač kamiona Foto: Damir Skomrlj/Cropix Priveden vozač kamiona Priveden vozač kamiona Foto: Damir Skomrlj/Cropix Teška nesreća na A6, ilustracija - 2 Teška nesreća na A6, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Teška nesreća na A6, ilustracija - 4 Teška nesreća na A6, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Nesreća na A6, ilustracija - 1 Galerija 1/7 >>
Vozač kamiona naletio je na radnike HAC-a koji su se s ophodarskim vozilom nalazili u zaustavnoj traci. Dvojica su smrtno stradala.

Vozač kamiona kojeg se tereti da je naletio na dvojicu radnika HAC-a na autocesti A6 priveden je jutros nadležnom Državnom odvjetništvu u Rijeci.

Radi se o 68-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine kojemu je danas određen istražni zatvor zbog izazivanja prometne nesreće.  

Podsjetimo, dvojica radnika Hrvatskih autocesta (HAC), starosti 31 i 44 godine, poginula su u srijedu ujutro kada je kamion naletio na njihovo ophodno vozilo koje se nalazilo u zaustavnoj traci.

Do prometne nesreće došlo je oko 9:20 između čvora Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba. U trenutku nesreće radnici su se nalazili izvan vozila ophodnje te su dvojica smrtno stradala. 

Pročitajte i ovo Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović trostruko ubojstvo u BiH "Beba je bila u lokvi krvi, supruga je bila neprepoznatljiva": Nakon stravičnog zločina, potresnom objavom oglasila se i sestra ubijene

Pročitajte i ovo Ilustracija otmica 8-godišnjakinje Kamera snimila šokantan trenutak: Domar oteo djevojčicu i ugurao je u kofer! Ono što je rekao još je gore

Vozač kamiona nakon nesreće zadržan je u riječkom KBC-u na liječenju.

HAC je priopćio da se nesreća dogodila po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Ophodarsko vozilo bilo je u zaustavnoj traci i propisno obilježeno, naveli su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene