Obavijesti Video Pretražite Navigacija
trostruko ubojstvo u BiH

"Beba je bila u lokvi krvi, supruga je bila neprepoznatljiva": Nakon stravičnog zločina, potresnom objavom oglasila se i sestra ubijene

Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović
Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot
Nezapamćen zločin ubojstva žene u BiH koje je uživo prenošeno na Instagramu šokiralo je cijelu regiju.

U Gradačcu je danas počela trodnevna žalost nakon krvavog pohoda fitness trenera i bodibildera Nermina Sulejmanovića koji je brutalno ubio svoju nevjenčanu suprugu i sve prenosio uživo. 

Osim nje, ubio je još dvije osobe, oca i sina te ranio još tri, a nakon višesatnog bijega počinio samoubojstvo. 

Sulejmanović je više puta osuđivan za različita kaznena djela, a prije 15-ak godina i za pokušaj ubojstva.

Prije samo tri dana nevjenčana supruga Nizama Hećimović prijavila ga je za nasilje. Posljednjih dana skrivala se kod obitelji, a kako pišu bosanskohercegovački mediji, Sulejmanović ju je tamo pronašao i oteo. Potom ju je odveo u vikendicu gdje ju je brutalno pretukao i potom usmrtio, a sve je uživo prenosio na Instagramu.

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je Nermin Sulejmanović radio kao trener, bio je jučer na mjestu zločina i spasio devetomjesečnu bebu, nakon ubojstva Nizame Hećimović.

Pročitajte i ovo Mjesto zločina u Gradačcu Otprije poznat policiji Žena koju je ubio bodibilder skrivala se kod tetke: Objavljena je i skandalozna odluka suda

Pročitajte i ovo Muškarac u Gradačcu ubio troje ljudi Strava u BiH Svi koji su na društvenim mrežama podržali ubojicu bit će ispitani: "To se posebno odnosi na komentare ispod dvije snimke"

"Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga", rekao je Džinović.

Beba se nalazi u bolnici u Tuzli. 

Javio se i Husein Kotorić, policajac kojeg je ranio Nermin Sulejmanović. U moru informacija pojavila se i ona da je Kotorić podlegao ozljedama, no on je nakon zbrinjavanja u bolnici otpušten na kućno liječenje.  

"Hvala na brizi, dobro sam", kratko je poručio. 

Zbog brutalnog zločina za danas u 12 sati najavljen je i prosvjed u Gradačcu.

"Pozivamo sugrađane i sugrađanke da u 12 sati dođu na Trg Alije Izetbegovića i pridruže se našem spontanom okupljanju s ciljem osuđivanja svakog oblika nasilja", kazala je jučer Nerma Šarić.

Nakon strašnog ubojstva oglasila se sestra ubijene Nizame Hećimović.

Uz zajedničku sliku na društvenim mrežama napisala je: "Lijepa moja najdraža, još ne mogu vjerovati da se ovo moglo dogoditi. Voli te sestra tvoja najviše", napisala je E. G. na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene