Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi očevid

Strava u Vinkovcima: U Bosutu pronađeno tijelo, policija objavila rezultat očevida

Ilustracija
Ilustracija Foto: Emica Elvedji/Cropix
U rijeci Bosut u Vinkovcima pronađeno je tijelo, a policija je nakon očevida utvrdila identitet osobe.

Policija je iz rijeke Bosut izvukla mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. Dojavu o tijelu u rijeci nasuprot Ulice Josipa Lovrečića u Vinkovcima policija je dobila u 14:48 sati.

Pročitajte i ovo Polovni tramvaj iz Njemačke Grafiter riskirao život FOTO A taman su ga sredili: Išaran novi Tomaševićev tramvaj, snimke otkrile sumnjivca

Dolaskom na teren potvrđena je točnost dojave, rekli su nam u PU vukovarsko-srijemskoj. Policija je tijelo izvukla na obalu, a očevidom su utvrdili da nema znakova nasilne smrti.

"Na temelju naloga nadležnog državnog odvjetništva policijski službenici su na mjestu događaja, uz stručnu pomoć mrtvozornice, proveli očevid te pritom nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, a tijekom policijskog postupanja utvrđen je identitet mrtvog tijela", objavila je policija kasno navečer.

Tijelo će biti prevezeno u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje će se obaviti obdukcija, a policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene