Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni na stanici

Užas u Njemačkoj: Silovali 13-godišnjakinju i pretukli joj dečka, među uhićenima i maloljetni Hrvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javni tužitelj iz Stuttgarta i Odjel kriminalističke policije Esslingen istražuju troje mladih u dobi od 16 i 17 godina i 19-godišnjeg adolescenta. Svu četvoricu osumnjičenih policija je uhitila u sklopu potrage i sada su u pritvoru. Jedan od njih je 16-godišnji Hrvat.

Četvorica mladića upoznala su 13-godišnjakinju i njezina 16-godišnjeg poznanika oko 22:25 u vlaku koji je vozio prema Stuttgartu. Navodno su četvorica osumnjičenih na stajalištu Wendlingen prisilila par da odu van. Zatim su ih razdvojili u susjednom industrijskom parku.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Jedan od dvojice 17-godišnjaka i 16-godišnjak nastavili su prijetiti muškoj žrtvi, a prvi ga je navodno udario palicom te ga lakše ozlijedio. U međuvremenu, kako navode iz policije, druga dva optužena 13-godišnjakinju su silovala.

Muška žrtva nazvala je policiju. Četvero osumnjičenih koji su se ukrcali na vlak do Kirchheima privremeno su uhićena na željezničkoj stanici u Kirchheim-Ötlingenu. Djevojčici je u bolnici pružena medicinska pomoć, prenosi magazin Fenix.

Četvorica osumnjičenika, koji su 16-godišnji Hrvat, dvoje 17-godišnjaka s njemačkim i talijanskim državljanstvom te 19-godišnji njemačko-turski državljanin, u srijedu popodne na zahtjev Javnog tužitelja iz Stuttgarta izvedeni su pred istražnog suca u Nürtingenu, koji je izdao sva četiri naloga za uhićenje te su u pritvoru. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene