Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni krivotvoritelji novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija privela je 35-godišnjaka iz Belišća zbog sumnje u krivotvorenje novca.

Na zahtjev valpovačkog Općinskog državnog odvjetništva provedena je kriminalistička obrada kojom je utvrđena osnovana sumnja da je osumnjičeni 19. travnja ove godine u svome stanu dao pet krivotvorenih novčanica od 200 eura 33-godišnjaku iz Donjeg Miholjca, za što je trebao dobiti 40 posto vrijednosti u kunama.

Pročitajte i ovo Hrvatska kuna Hrvatska naglavačke FOTO Kreativan način za oproštaj od kune: "Probudila mi je žar da napravim nešto posebno" Slika nije dostupna Opljačkao je za 80.000 kuna Hitno donesite novac! Sirota bakica završila u raljama okrutnog prevaranta

Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni Belišćanin jučer je priveden istražnom sucu osječkoga Županijskoga suda.

Uz kaznenu prijavu za krivotvorenje novca u Istražni centar
Županijskoga suda danas će biti priveden i osumnjičeni 26-godišnjak iz osječkog prigradskog naselja Višnjevca. 

Njega se sumnjiči da je dvojici mladića, 23-godišnjaku i 19-godišnjaku iz Josipovca kod Osijeka, dao sedam krivotvorenih novčanica od 200 eura, od kojih su, na jednoj od osječkih benzinskih crpki, uspjeli staviti u optjecaj tri novčanice.

Njih dvojica uhićeni su 11. listopada, oko 22,30 sati, kada su u optjecaj pokušali staviti još dvije novčanice od 200 eura.

Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene