Privođenje, ilustracija
Privođenje, ilustracija Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Zagrebačka policija uhitila je 61-godišnjaka za kojeg sumnja da je u pola godine odvijačem oštetio 28 parkiranih vozila, a u odvojenom slučaju 69-godišnjaka koji je iz skladišta u više navrata ukrao više od tone željeza.


Policija je izvijestila da je 69-godišnjak najmanje 14 puta "prikladnim alatom" skinuo dio žičane ograde skladišta poduzeća u Medarskoj ulici iz kojeg je ukrao metalni pribor za izvođenje građevinskih radova vrijedan 100.000 kuna. Ukradeno je prodavao kao sirovine, a prijavljen je za tešku krađu.

Vezani članci Osumnjičene zbog krađa i računalnih prijevara Iz torbica ženama uzimale novčanik i dizale novac na bankomatu: Policija objavila video drskih kradljivica Policija, ilustracija Krao parfeme po Zagrebu pa orobio blagajnicu dok je plaćao pivo

U drugom slučaju, muškarca koji je prijavljen za oštećene tuđe stvari terete da je na području Sesveta od kolovoza 2020. odvijačem gulio lak s parkiranih automobilima, i to u čak 28 slučajeva.

Njegov niz, u kojem je navodno počinio štetu od 73 tisuće kuna prekinut je kad ga je na počinjenju nedjela uočio građanin koji ga je uspio zadržati do dolaska policajaca.