Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTETIO 28 AUTOMOBILA

Čudan hobi 61-godišnjaka: Pola godine odvijačem gulio lak s parkiranih automobila, šteta 73.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 61-godišnjaka za kojeg sumnja da je u pola godine odvijačem oštetio 28 parkiranih vozila, a u odvojenom slučaju 69-godišnjaka koji je iz skladišta u više navrata ukrao više od tone željeza.

Policija je izvijestila da je 69-godišnjak najmanje 14 puta "prikladnim alatom" skinuo dio žičane ograde skladišta poduzeća u Medarskoj ulici iz kojeg je ukrao metalni pribor za izvođenje građevinskih radova vrijedan 100.000 kuna. Ukradeno je prodavao kao sirovine, a prijavljen je za tešku krađu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

U drugom slučaju, muškarca koji je prijavljen za oštećene tuđe stvari terete da je na području Sesveta od kolovoza 2020. odvijačem gulio lak s parkiranih automobilima, i to u čak 28 slučajeva.

Njegov niz, u kojem je navodno počinio štetu od 73 tisuće kuna prekinut je kad ga je na počinjenju nedjela uočio građanin koji ga je uspio zadržati do dolaska policajaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene