Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DROGIRALI SE

Uhićene četiri osobe nakon smrti 22-godišnjakinje: Policija objavila za što ih se tereti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe predane su pritvorskom nadzorniku nakon završenog kriminalističkog istraživanja nakon smrti 22-godišnjakinje.

Policija je u subotu oko 0:55 sati pronašla tijelo 22-godišnjakinje na području Murvice Donje. Na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, ali laboratorijskim je pretragama  pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola.

U vezu s događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba. Danas je policija objavila da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcima u dobi od 35, 44, 46 i ženskom osobom u dobi od 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela omogućavanja trošenja troga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahtjev tužiteljstva bih Milanović još jednom oštro u obrani generala: ''Hrvatska neće dopustiti da se 25 godina nakon rata ovakve stvari događaju''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna očevid u tijeku Teška prometna nesreća u Velikoj Gorici: U sudaru s automobilom smrtno stradao biciklist

Naime, sumnjiči ih se da su se u petak, 6. kolovoza, sastali i po dogovoru konzumirali drogu iako su bili svjesni posljedica koje izaziva ta droga. Sve je rezultiralo smrti 22-godišnjakinje.

Nakon dovršenog istraživanja osobe su predane pritvorskom nadzorniku i podnesena je kaznena prijava.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene