Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila detalje

Djevojka (22) čije su tijelo pronašli kod Zadra bila pod utjecajem droga: "U vezi s događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 0:55 sati pronađeno je tijelo ženske osobe na području Murvice Donje. Policija je objavila detalje.

Noćas u 00:55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je danas provedena obdukcija kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene