Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

U Zadru

Uhićen trojac zbog dilanja heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhitila je trojicu muškaraca koje sumnjiči da su na području Zadra i Zagreba preprodavali heroin, a tijekom akcije, koja se pripremala više mjeseci, zaplijenjeno je ukupno 420 grama te droge.

PU zadarska priopćila je danas da su policajci u lipnju ove godine u Maslenici zaustavili 'golf' zadarskih registracija u kojemu su bili 25-godišnjak i 30-godišnjak sa zadarskog područja, a pretragom kojega je pronađen paketić sa 100 grama heroina.

Naknadnom pretragom kuće 25-godišnjaka pronađeno je još 100 grama heroina i 100 grama tvari koja se koristi za miješanje s heroinom.

Nakon kriminalističkog istraživanja, koje je danas završeno, oba muškarca su privedeni istražnom sucu zadarskog Županijskog suda.

U nastavku istraživanja, jučer je oko 18 sati, na benkovačkom području policija zaustavila 'seat' sisačkih oznaka koji je vozio 47-godišnjak iz Zagreba, a kod kojeg je pronađeno 103 grama heroina. Pretragom kuće u Kistanjama, u kojoj privremeno boravi, pronađeno je još 117 grama heroina.

Policija sumnja da je 47-godišnjak prethodnoj dvojici prodao heroin koji je kod njih i pronađen.

Nakon što nad njim obavi kriminalističko istraživanje policija će i njega, tijekom današnjeg dana, privesti na zadarski Županijski sud, također uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Obojici kaznene prijave Split: Uhićeni dileri kokaina i heroina

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene