Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tukao ga šakama i nogama

Uhićen nasilnik koji je pretukao dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je mladić (18) koji je teško ozlijedio dječaka (14) ispred osnovne škole u Srinjinama kod Splita kada mu je udarcima šakom i nogom u glavu slomio čeljust, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj izvijestila je da je protiv 18-godišnjaka podnesena kaznena prijava i priveden je istražnom sudcu Županijskog suda u Splitu, a nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode. Zbog teških tjelesnih ozljeda koje mu je zadao 18-godišnji mladić četrnaestogodišnji dječak zadržan je na liječenju u splitskoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prepoznajte nasilje u obitelji! Jeste li vi ili netko koga znate žrtva obiteljskog nasilja? Donosimo sve znakove nasilja, mitove o njemu, ali i gdje i kako potražiti pomoć Bivši muž istukao je pred djecom (Foto: Provjereno) - 4 Večeras u Provjerenom Pretukao je bivši muž teolog: "Mlatio me ispred auta dok su djeca gledala. Njegova mama rekla je da i ja snosim dio krivice"

>> Split: Dječak teško pretučen ispred škole

Maloljetnik je pretučen sinoć oko 21,30 sati ispred osnovne škole u Srinjinama. U vrijeme napada 14-godišnjak je bio u društvu jednoga prijatelja. Ovo je već drugi napad na maloljetnike na širem području Splita u posljednjih nekoliko dana. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene