Obavijesti Video Pretražite Navigacija
buktinja usred noći

FOTO Planuo još jedan auto, namjerno je zapaljen: Nakon sutkinjinog izgorio i automobil u Splitu

Gorio automobil u Splitu - 8
Gorio automobil u Splitu - 8 Josko Supic/Cropix
Aktualno Galerija Gorio automobil u Splitu - 8 Gorio automobil u Splitu - 8 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 7 Gorio automobil u Splitu - 7 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 6 Gorio automobil u Splitu - 6 Foto: Josko Supic/Cropix Gorio automobil u Splitu - 5 Gorio automobil u Splitu - 5 Foto: Josko Supic/Cropix +3 Gorio automobil u Splitu - 4 Galerija 1/8 >>
Nakon što je na Uskrs podmetnut požar pod BMW osječke sutkinje, noćas je gorio auto u Splitu.

Noćas oko 02,30 sati izbio je požar na automobilu parkiranom u splitskom predjelu Table. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Split deset minuta kasnije. 

Pročitajte i ovo Zapaljen BMW u Osijeku - 8 Podmetnut požar FOTO Sutkinji zapaljen skupocjeni BMW: Sudila je u poznatim slučajevima

Nakon obavljenog očevida, utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen, odnosno da je podmetnut. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestili su iz splitske policije. 

Na Uskrs je zapaljen automobil osječke sutkinje Vlaste Šimenić-Kovač. Povodom toga danas se oglasila i Udruga hrvatskih sudaca koja je osudila podmetanje požara. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene