Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako se vratiti u formu

Aktivni i u danima blagdana, svakodnevno koriste priliku za boravak na svježem zraku: "Treba izaći. Sunce, dobra volja, pozitiva, energija..."

Aktualno Galerija Streetworkout na Uskrs - 2 Streetworkout na Uskrs - 2 Foto: DNEVNIK.hr Streetworkout na Uskrs - 1 Streetworkout na Uskrs - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sara Tomašković, novinarka Nove TV Sara Tomašković, novinarka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Juga Juga Foto: DNEVNIK.hr +0 Jurica Sever Galerija 1/5 >>
Nakon Uskrsa i obilne kalorične hrane, ne bi bilo loše aktivirati i tijelo i duh. Reporterka Dnevnika Nove TV Sara Tomašković družila se sa street workouterima koji i u dane blagdana vrijedno vježbaju.

Ekipi street-workoutera nije bitno je li blagdan ili nije. Njima je svaki dan prilika da rade na svojem zdravlju i na svojoj formi i sve to na svježem zraku. Zašto i kako reporterki Dnevnika Nove TV ispričao je organizator okupljanja Jurica Sever.

"Street workout je ulični način vježbanja, najbitnija je dobra volja, motivacija i to je to", objašnjava Sever. No, odmora nema ni za blagdane kao što je Uskrs.

"Pojeo sam uskršnji ručak i doručak pun proteina, a ovdje smo kao i svakog vikenda, organiziramo grupne treninge povodom Street workouta Hrvatske. Treniramo svi zajedno, pozitiva, dobra volja", rekao je Sever. 

Pročitajte i ovo DŠR Aktivan život A1 donosi Promijenili stav o vježbanju? Po popuštanju mjera porastao broj rekreativaca

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska Vinkovčani vježbanjem najavili aktivnu jesen

Neki su na trening potegnuli i iz Osijeka. "Na trening sam stigla iz Osijeka, a u Hrvatskoj se nažalost njime bavi svega pet do deset žena", rekla je Juga.

Nema straha ako ste se malo opustili za blagdane jer forma se uvijek može vratiti.

"Treba se motivirati, izaći na zrak, sunce, dobra volja, pozitiva, energija, trening, nema boljeg. Izađite van i trenirajte, nema druge", poručio je Sever.

Posebno je lijepo kada se forma vraća na svježem zraku.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene