Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podmetnut požar

FOTO Sutkinji zapaljen skupocjeni BMW: Sudila je u poznatim slučajevima

Zapaljen BMW u Osijeku - 8
Zapaljen BMW u Osijeku - 8 Borna Jaksic/Cropix
Aktualno Galerija Zapaljen BMW u Osijeku - 8 Zapaljen BMW u Osijeku - 8 Foto: Borna Jaksic/Cropix Zapaljen BMW u Osijeku - 7 Zapaljen BMW u Osijeku - 7 Foto: Borna Jaksic/Cropix Zapaljen BMW u Osijeku - 6 Zapaljen BMW u Osijeku - 6 Foto: Borna Jaksic/Cropix Zapaljen BMW u Osijeku - 5 Zapaljen BMW u Osijeku - 5 Foto: Borna Jaksic/Cropix +3 Zapaljen BMW u Osijeku - 4 Galerija 1/8 >>
U namjerno izazvanom požaru u nedjelju u središtu Osijeka izgorio je osobni automobil poznate osječke sutkinje Vlaste Šimenić-Kovač. Osječko-baranjska policija provodi kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija u nedjelju.

Policija je u nedjelju ujutro, malo iza 6 sati, zaprimila dojavu da u središtu grada gori automobil, a požar, u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba, ugasili su pripadnici osječke Javne vatrogasne postrojbe. Automobil je u potpunosti izgorio, a oštećeno je i vozilo koje je bilo parkirano uz njega.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Radi se o automobilu sutkinje osječkog Županijskog suda Vlaste Šimenić-Kovač koja je sudila u nekoliko javno eksponiranih postupaka u posljednjih pet godina, piše Jutarnji list.

Najpoznatiji je slučaj kojeg je vodila Afera SMS kada je 4. veljače 2021. godine osudila bivšeg policijskog informatičara Franju Vargu za sprječavanje dokazivanja u tzv. "aferi SMS" te je osuđen na tri i pol godine zatvora, a njegova pomagača, bivšeg vozača ministra poljoprivrede Blaža Curića na dvije godine zatvora.  

Na sedam i pol godina zatvora 8. svibnja 2020. godine nepravomoćno je osudila Branislava Smiljanića zbog ubojstva glumca Aleksandra Bogdanovića u prometnoj nesreći krajem 2019. godine.

Vodila je i suđenje protiv šestoro okrivljenika optuženima za palež vikendice bivšeg glavnog državnog odvjetnika Radovana Ortynskog na Braču.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene