Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka u suzama

'Nema olakšanja, meni sina ništa ne može vratiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'To boli i boli', rekla nam je nakon presude Kazimiru Dužnoviću, majka 24-godišnjeg policajca ubijenog u Sesvetama.

U suzama ispred kuće, majka ubijenog policajaca Ivana Grbavca razgovarala je s novinarima, netom nakon izricanja presude ubojici njezina sina. 'Meni ništa ne može vratiti moje dijete', rekla je Zora dodavši kako joj nije utjeha to što je Dužnović dobio 40 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

>> Krvnik iz Sesveta: Dužnović dobio 40 godina zatvora!

'Nema tu olakšanja, to boli i boli. Takvi ljudi se trebaju maknuti s ulice da se ne vide, jer vidite što se događa. Trebaju ova djeca ovdje živjeti. Neka sud odradi svoje ali, kad je nečiji život gotov, onda je gotov. Mog Ivana nema, ali nije samo Ivan. Svaki dan ginu djeca. Neka  mu Bog sudi', kazala je majka.

Predsjednik sudskog vijeća Vladimir Vinja istaknuo je prilikom izricanja presude kako su istraga, ali i policijski očevid u banci bili traljavi, ali da nema sumnje da je Kazimir Dužnović počinio to djelo. Ni priznanje, ni kajanje, Vinja nije uzeo kao olakotnu okolnost, osim da je Dužnović u trenutku upada u banku bio u smanjenoj ubrojivosti.

'Kazimir Dužnović poslao je poruku da ako nemaš para, navučeš čarapu na glavu, uzmeš pušku i uđeš u banku kako bi ju opljačkao. A sud ovime šalje poruku - neće ići', rekao je Vinja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene