Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom premetačine

U mladićevoj kući pronađeno oružje, eksplozivne naprave i streljivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tavanu kuće 25-godišnjaka iz Matulja u blizini Opatije policija je u premetačini pronašla veću količinu oružja, streljiva i eksplozivnih naprava pa je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog njihova nedopuštena držanja, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave.

Premetačina je učinjena na temelju naloga istražnog suca Županijskoga suda u Rijeci. Pronađene su dvije puške, automatska puška, jedna puška skraćene cijevi i podrezana kundaka, više kućišta i cijevi pušaka, jedan obični pištolj, jedan plinski i jedan signalni pištolj, jedna ručna bomba, više upaljača za eksplozivne naprave te oko 750 komada različitog streljiva.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Rat u Ukrajini Nema ljudi Uskoro će dvije godine, a Ukrajina je u sve većim problemima: "Mnogo je poginulih, ranjenih ili bolesnih, nema ih tko zamijeniti"

Kaznena prijava protiv mladića podnosi se redovitim putem, što znači da neće biti zadržan u pritvoru. Kriminalistička istraga se nastavlja, a svrha joj je utvrditi porijeklo oružja, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene