Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Zapljena u Zagrebu

Marihuanu sakrio u kotače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zaplijenila je oko pet kilograma marihuane, koju su četvorica hrvatskih državljana prokrijumčarila u Zagreb iz susjedne Bosne i Hercegovine, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Marihuana je pronađena u dva automobilska kotača u šupi obiteljske kuće 22-godišnjeg Marka B., te u jutenoj vreći gdje je bila skrivena pomiješana sa žitom u obiteljsku kuću 26-godišnjeg Tomislava V. Vrijednost zaplijenjene droge, u ukupnom iznosu od 5 kilograma 161 gram, procjenjuje se na 110 tisuća kuna, a u uličnoj preprodaji ta bi cijena bila znatno viša, navodi policija.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Utvrđeno je da je krijumčarenje droge iz BiH organizirao 33-godišnji Dario M., za kojim je zagrebački Županijski sud raspisao potragu zbog preprodaje 17 kilograma marihuane zaplijenjene u prosincu 2008. godine. Prilikom privođenja, policija je utvrdila da se osumnjičeni tijekom bijega koristio krivotvorenim dokumentima Republike Srbije.

U Zagrebu su drogu preuzeli 23-godišnji Marko S. te 22-godišnji Marko B., koji je automobilske kotače sakrio u šupu obiteljske kuće, dok su jutenu vreću s drogom sakrili u obiteljsku kuću 26-godišnjeg Tomislava V, gdje je policija prilikom pretrage pronašla, osim marihuane, i manju količinu amfetamina. Dario M. evidentiran je u policiji zbog prijevara, krivotvorenja, utaje, krijumčarenja ljudi te zlouporabe opojnih droga, dok ostali osumnjičeni nisu od ranije poznati policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene