Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio u potok

Crno jutro kod Požege: U direktnom sudaru automobila i kombija poginuo je 72-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se jutros oko 8:25 dogodila u mjestu Oblakovac nedaleko od Požege smrtno je stradao 72-godišnjak nakon što je prešao u suprotni trak i sudario se s automobilom kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

Upravljajući teretnim automobilom Mercedes požeških registarskih oznaka, 72-godišnjak je u blagom desnom zavoju prešao na suprotan trak i direktno se sudario s Daciom kojom je upravljala 51-godišnja vozačica.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Nakon sudara Mercedes je sletio s ceste u potok te se prevrnuo na desni bok, dok je osobni automobil sletio u polje kukuruza te se također prevrnuo na desnu bočnu stranu.

U prometnoj nesreći 72-godišnjak je smrtno stradao, dok je 51-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Državna cesta D-51 zbog očevida je za sav promet bila zatvorena sve do podneva.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene