Prometna nesreća, ilustracija - 3
Prometna nesreća, ilustracija - 3 Foto: Pixsell/Shutterstock

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 8:25 dogodila u mjestu Oblakovac nedaleko od Požege smrtno je stradao 72-godišnjak nakon što je prešao u suprotni trak i sudario se s automobilom kojim je upravljala 51-godišnjakinja.


Upravljajući teretnim automobilom Mercedes požeških registarskih oznaka, 72-godišnjak je u blagom desnom zavoju prešao na suprotan trak i direktno se sudario s Daciom kojom je upravljala 51-godišnja vozačica.

Vezani članci Članovi HGSS stanice Požega spašavali učenike na izletu koje su napali stršljeni - 4 VIDEO Opasni insekti napali učenike na školskom izletu kod Požege: Stršljeni izboli djecu i učitelje, HGSS-ovka koja je priskočila u pomoć zaradila čak 10 uboda Rekonstrukcija tramvajske pruge / Ilustracija "Jesam prošao, instruktore?" Vozilom autoškole upao u tramvajske tračnice

Nakon sudara Mercedes je sletio s ceste u potok te se prevrnuo na desni bok, dok je osobni automobil sletio u polje kukuruza te se također prevrnuo na desnu bočnu stranu.

U prometnoj nesreći 72-godišnjak je smrtno stradao, dok je 51-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Državna cesta D-51 zbog očevida je za sav promet bila zatvorena sve do podneva.