Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvorica nasilnika u Zagrebu

Tražili od muškarca da za njih krade, pali aute i provaljuje u kuće: Kad ih je odbio - zatočili ga i tukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu ispitana su četvorica osumnjičenika. Osumnjičeni su da su muškarca nagovarali da za njih krade, pali automobile i provaljuje u kuće. Kad je odbio, zatočili su ga i tukli.

Četvorica muškaraca u dobi od 20 do 38 godina u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima su u Zagrebu okružili muškarca te od njega tražili da za njih krade nakit, pali automobile i provaljuje u kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem Ilustracija Izvijestio DORH 63-godišnjak zvao policiju i prijetio hrvatskim političarima: Smješten je na psihijatriju

On je to odbio. Oni su ga potom nasilno ugurali u automobil u kojem su ga udarali rukama i nogama. Potom su ga odveli u jedan ugostiteljski objekt te ga posjeli za stol i spriječili ga da ode. Od njega su tražili da za njih krade te mu prijetili smrću.

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv četvorice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i svim okrivljenicima odredio istražni zatvor, priopćeno je iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene