Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL
Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

Muškarac (52) poginuo je jučer u Križevcima nakon što se na njega srušio sadržaj 18 metara visokog spremnika za kukuruznu prekrupu.


"Unutar spremnika visine 18 metara za skladištenje kukuruzne prekrupe, uslijed čišćenja stjenki krute kukuruzne prekrupe došlo je do nekontroliranog urušavanja veće količine na 52-godišnjaka koji je na mjestu događaja preminuo", javlja policijska uprava Korpivničko-kirževačka.

Vezani članci Kombajn u polju kukuruza, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Razriješen slučaj fantomske ''kombajn-bande'' koja je pustošila polja kukuruza na području Varaždina Kombajn u polju kukuruza, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Bjelovar: Kombajnom naletio na bombe u polju kukuruza, odjeknulo nekoliko eksplozija

Očevid je izvršila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave koprivničko – križevačke te uz nazočnost inspektora rada Zaštite na radu državnog inspektorata Republike Hrvatske.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije u Opću bolnicu Bjelovar, a policijski službenici Policijske postaje Križevci će o događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.