Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Tragedija na istoku Hrvatske: U sudaru vlaka i automobila poginuo muškarac, policija objavila uzrok nesreće

Jutros se u Gunji dogodila prometna nesreća u kojoj je život izgubio 90-godišnjak. Unatoč spuštenim polubranicima prešao je prugu svojim automobilom i potom ga je udario vlak.

Oko 9:30 u Gunji se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

"Prema prvim informacijama, 90-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka, prelazio preko pružnog prijelaza dok su polubranici bili spušteni, te je na njegov automobil naletio teretni vlak kojim je upravljao 36-godišnjak iz Ivankova", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Mario Grbešić "Vlakovi su sigurni" Frontalni sudar vlakova izbjegnut za dlaku: "Ljudski faktor teško je izbjeći kada se dogodi situacija kao što je ova"

Pročitajte i ovo Sudar vlakova kod Novske - 5 završena istraga Policija objavila tko je skrivio tešku željezničku nesreću kod Rajića, u kojoj su poginule tri osobe

Djelatnici hitne medicinske pomoći na mjestu događaja potvrdili su smrt vozača osobnog automobila. Očevid prometne nesreće je u tijeku te je županijska cesta Gunja - Drenovci zatvorena za sav promet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene