Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok

Tragedija u domu za starije kod Omiša: U požaru zgrade preminule dvije osobe, u tijeku evakuacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u Obiteljskom domu za starije Providenca u Dugom Ratu, u kojem su večeras smrtno stradala dva štićenika, izbio je u jednoj od soba na prvom katu zbog čega je 19 korisnika evakuirano, a neslužbeno se doznaje i kako je u splitski KBC primljena jedna osoba koja nije životno ugrožena.

U zgradi na području Dugog rata izbio je požar u nedjelju navečer oko 19:20 sati. Požar je lokaliziran, a u tijeku je evakuacija zgrade. U splitski je KBC prevezen korisnik doma koji se nagutao dima zbog čega je prevezen u bolnicu. U domu je, kako je neslužbeno potvrđeno, u trenutku izbijanja požara bilo 50-tak korisnika.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

U požaru su, kako javlja PU splitsko-dalmatinska, preminule su dvije osobe. Sanja Nazlić iz splitske policije rekla je kako su evakuirani štićenici premješteni u prizemlje doma.

 

Požar je u Providenci gasilo je 30-ak vatrogasaca iz DVD-ova Omiš i Dugi Rat, a vatru su stavili pod kontrolu oko 20 sati.

 

Očevid će se obaviti kad za to bude uvjeta.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene