Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

FOTO Teška nesreća u Splitu: U sudaru poginula jedna osoba, druga prevezena u bolnicu

Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija
Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Ivo Čagalj/Pixsell
Aktualno Galerija Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Foto: Ivo Čagalj/Pixsell Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Foto: Ivo Čagalj/Pixsell Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Foto: Ivo Čagalj/Pixsell +0 Jedna osoba smrtno stradala u sudu dva kombija Galerija 1/4 >>
U utorak oko 06:12 u Splitu na križanju ulica Mažuranićevo šetalište i Ulice slobode došlo je prometne nesreće, sudara dvaju kombi vozila.

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Splitu na mjestu događaja preminula je jedna osoba, dok je druga osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći.

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Zamjenica općinskog državnog odvjetništva će rukovoditi očevidom.

Cesta je nakon prometne nesreće bila zatvorena za sav promet, a oko 9:15 završen je očevid te je otvorena za promet. 

Pročitajte i ovo Požar kod mjesta Plat, Župa Dubrovačka Teška situacija FOTO Gori požar u Župi dubrovačkoj: "Ako krene bura? E onda smo u problemu"

Pročitajte i ovo U ulici Frateršćica nakon jakog noćnog pljuska praćenog velikom tučom saniran je dio ceste na kojoj je došlo do oštećenja šahta Nova ljetna oluja VIDEO/FOTO Olujno nevrijeme prohujalo Zagrebom, pogledajte kako je sve izgledalo

"U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile nastanku prometne nesreće, pozivamo svjedoke/očevidce, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o nastanku navedene prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split na brojeve telefona 021 504-010, 021 504-036, ili pristupe osobno u postaju na adresi Plokita 81", poručila je policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene