Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drugo dijete lakše ozlijeđeno

Umrla beba: Trudnicu stradalu u sudaru u Puli porodili prije vremena, dijete preminulo

Tragedija u Puli, ilustracija - 2
Tragedija u Puli, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Beba čija je majka teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Puli te su je morali poroditi prije termina preminula je u riječkoj bolnici. Obdukcijom se trebaju utvrditi okolnosti stradavanja djeteta.

Od posljedica teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Puli, trudna 30-godišnjakinja prijevremeno je rodila u pulskoj Općoj bolnici, ali dijete nije preživjelo. 

Dijete je potom prevezeno u riječku bolnicu, ali nažalost nije preživjelo. Obdukcijom će se utvrditi je li smrt posljedica prometne nesreće ili ipak nečeg drugog.

Drugo dijete koje je s 30-godišnjakinjom bilo u vozilu lakše je ozlijeđeno te je nakon pružene liječničke pomoći pušteno na kućnu njegu.

Prema izvješću policije, nesreću je skrivila 24-godišnjakinja kada je u subotu nešto prije ponoći vozila u zabranjenom smjeru Faverijskom ulicom u Puli i u raskrižju s Rakovčevom udarila u automobil kojim je upravljala 30-godišnjakinja. Ona i jedno dijete su teško ozlijeđeni dok je drugo dijete pušteno na kućnu njegu s lakšim ozljedama. 

Pročitajte i ovo Budva grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..."

To je danas već druga smrt djeteta stradalog u prometnoj nesreći. Naime, preminulo je i dijete koje je jučer navečer teško ozlijeđeno kada je na njega na Brijunima naletio automobil. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene