Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Sramotno

Za nepropisno parkiranje i vožnju traktora bez vozačke 1050 eura, a pogledajte koliku je kaznu na istom sudu dobio zlostavljač koji je triput prebio suprugu pred bebom

Koprivnica
Koprivnica Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
Za muškarca koji je triput pretukao maloljetnu suprugu dok je uz nju bila beba, Općinski sud u Koprivnici je izrekao novčanu kaznu od 680 eura. Muškarcu koji je nepropisno parkirao nerigistrirani traktor, isti sud je procijenio da se to treba kazniti s - 1050 eura.

Na prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici je mladiću iz Podravine izrečena novčana kazna u iznosu od 680 eura nakon što je triput pijan pretukao maloljetnu suprugu ispred tromjesečne bebe.

Vrijeđao ju je i govorio joj da je kurva. Nesretna djevojka pokušala je pobjeći od njega te izašla je iz kuće na ulicu, no mladić je krenuo za njom. Sustigao ju je na ulici pred kućom i bacio na pod pa ju divljački počeo cipelariti dok je ona ležala na podu. Dva puta ju je udario nogom u leđa i rukom u glavu. Nakon nekoliko sati je opet nasrnuo na nju te ju je dva puta udario nogom u koljeno te jednom rukom u lice dok je dijete držala u naručju, piše Podravski.hr.

Pročitajte i ovo Denis Buntić Sud odbio zahtjev drugog suda Klara Buntić podnijela zahtjev za razvod, za Dnevnik Nove TV progovorila i Denisova prva supruga: "Nikada nije digao ruku na mene"

Isti taj sud je kaznio drugog muškarca koji je nepropisno parkirao neregistrirani traktor. Njemu je izrečena kazna u iznosu od 1050 eura. Dežurni policajac na terenu ga je zatekao kako je traktor nepropisno parkirao. Najveći dio izrečene kazne, 600 eura, je zbog toga što je upravljao traktorom bez vozačke F kategorije, piše Podravski.hr.

Uz to, traktor nije bio registriran, ni osiguran pa mu je za to izrečena novčana kazna od 90 odnosno 300 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene