Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojci amputirane noge

Strava kod Čakovca: "Mi smo samo stajali, a on se dva puta zabio u nju, sve se dogodilo u sekundi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđenoj djevojci na koju je naletio automobil u Kuršancu kod Čakovca amputirana je i druga noga.

Stravična prometna nesreća dogodila se u subotu navečer u Kuršancu kod Čakovca.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

"38-godišnji vozač Opel Vectre, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,06 promila), uslijed neprilagođene brzine izletio je automobilom izvan kolnika te pritom udario u 21-godišnju pješakinju koja je stajala uz rub kolnika", priopćeno je iz policije.

"Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,06 promila, a kretao se neprilagođenom brzinom Zagrebačkom ulicom u Kuršancu", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

U trenutku nesreće djevojka je bila u šetnji sa suprugom i četverogodišnjim sinom. Nakon što je na nju naletio auto, ostala je prikliještena uz betonsku ogradu.

Po dolasku liječnika odmah joj je amputirana jedna noga. Prevezena je, s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život, u Županijsku bolnicu u Čakovcu.

U međuvremenu joj je amputirana i druga noga. Djevojka se još uvijek nalazi na Odjelu za intenzivnu njegu čakovečke bolnice, na kojem joj se liječnici bore za život.

Policija trenutačno provodi vještačenje nad 38-godišnjim vozačem. Bit će kazneno prijavljen.

Suprug Zlatko opisao je što se dogodilo. "Mi smo samo stajali, a on se dva puta zabio u nju. Ne mogu vam opisati koliko sam tužan, jer joj nisam mogao pomoći. Sve se dogodilo u sekundi, još sam u šoku" ispričao je suprug Zlatko za Međimurske novine.

Aktualno Plenković: "Očekujem ponovnu kandidaturu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. HDZ ju čeka širokih ruku" +0 Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Plenković: "Očekujem ponovnu kandidaturu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. HDZ ju čeka širokih ruku" 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene