Policijski očevid, ilustracija (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Jedna je djevojka teško stradala kada je vozač osobnim vozilom naletio na nju u Kuršancu kod Čakovca.


U subotu navečer oko 20:40 sati u Kuršancu u Međimurskoj županiji došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je stradala 21-godišnjakinja.

Prema neslužbenim informacijama, na mjestu događaja djevojci je amputirana desna noga iznad gležnja, a slomljena joj je i lijeva noga. S teškim ozljedama opasnim po život, vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu.

Unesrećena žena, koja je kako se neslužbeno doznaje u četvrtom mjesecu trudnoće, prebačena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, javlja Hina.

Ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Teška nesreća: Na Braču sletjeli autom u provaliju, poginula jedna osoba, dvoje ozlijeđenih helikopterom prevezli u bolnicu

Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nova nesreća na A3: Automobil koji je vukao kamp-kućicu izletio s ceste kod čvora Novska, dvije osobe ozlijeđene

Na nju je, dok se kretala izvan kolnika, automobilom zbog neprilagođene brzine naletio 38-godišnjak. Nakon što je naletio na nju, udario je u dvorišnu ogradu. Uhićen je te je u tijeku kriminalističko istraživanje. (I.D. / Hina)

Od borbe za obespravljene do beskrupulozne otimačine za fotelje: Što se dogodilo s kaznenim prijavama protiv Živog zida?