Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIM-ISTRAŽIVANJE U TIJEKU

Strava u Varaždinu: Na ulici pronađen izbodeni muškarac, hitno je prebačen u bolnicu. Policija uhitila ženu za koju sumnjaju da ga je pokušala ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jutros u Varaždinu na ulici pronašla izbodenog 37-godišnjaka te ubrzo uhitila žensku osobu za koju sumnjaju da ga je pokušala ubiti.

Rano jutros, u 4:40 sati varaždinska policija zaprimila je dojavu Zavoda za hitnu medicinu da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOD VARAŽDINA Ubola ga nožem u trbuh pa pobjegla: Ranjeni mladić uspio se domoći bolnice, 28-godišnja napadačica uhićena Slika nije dostupna mladić je na liječenju 19-godišnjakinja nožem pokušala ubiti 24-godišnjaka: Izbola ga je po trupu i rukama

Odmah su onamo poslani policajci, koji su utvrdili 37-godišnjak izboden i da ima ubodne rane na prsima. Muškarac je hitno prebačen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Na mjesto događaja izašla je županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je uz pomoć policije obavila očevid.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, u policijsku upravu privedena je i uhićena ženska osoba koja se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene