Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

Strava u Sisku: Pijani brat nožem u vrat ubo sestru, liječnici se bore za njezin život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nožem u vrat pijani 36-godišnjak u petak rano ujutro u Sisku ubo je svoju dvije godine stariju sestru s kojom živi u istom stanu. Za njezin se život i dalje bore liječnici u sisačkoj Općoj bolnici, a još nisu poznati razlozi koji su doveli do ovog obiteljskog nasilja.

Sisačko-moslovačka policija priopćila je da je uhitila 36-godišnjeg muškarca koji je oko 4 sata ujutro, s 1,67 promila alkohola u krvi, u stanu u sisačkoj Ulici A. G. Matoša oštrim predmetom u vrat ubo 38-godišnjakinju, kojoj su u sisačkoj bolnici utvrđene teške ozljede opasne za život.

Pročitajte i ovo Policija Srbija vršnjačko nasilje VIDEO Napad nožem u školi u Srbiji: Učenik nasrnuo na kolegu, prevezen je u bolnicu Ilustracija Ubrzo je uhićen Objavljeni detalji drame u Imotskom: Mladić ubo oca, ozlijedio sestru i napao susjeda, koji je još uvijek u životnoj opasnosti

Neslužbeno se pak doznaje da je pijani A. B. nožem u vrat ubo svoju dvije godine stariju sestru S. B., s kojom zajedno živi u stanu na trećem katu zgrade.

Susjedi za njih kažu kako su bili mirni i vrijedni ljudi, koji su zajedno radili u tobacco shopu u središtu Siska. Hitnu pomoć navodno je prvi pozvao A. B., ali i jedna susjeda.

U sisačkoj Općoj bolnici doznaje se kako je S. B. Hitna pomoć dovezla u teškom stanju jer je izgubila mnogo krvi pa je smještena u Odjel intenzivnog liječenja gdje se liječnici bore za njezin život. (Hina)

 

Aktualno Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih +0 Stravična nesreća u SAD-u (Screenshot: Reuters)1 Svijet Uznemirujuća snimka: Kamion se zabio u školski autobus i izazvao lančani sudar, više mrtvih i ozlijeđenih 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene