Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stari Jankovci

Usmrtio je ilegalnim pištoljem pa si pucao u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako su u 19,50 sati u Ulici bana Jelačića u Starim Jankovcima, nedaleko od Vinkovaca, na kućnom broju 20 pronađene mrtve dvije osobe.

Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Luke Barunčića, riječ je o dvjema punoljetnim osobama - muškarcu i ženi koje je mrtve pronašla susjeda.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Slika nije dostupna U Grkavešćaku U obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe

Utvrđeno je da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. U prostoriji dnevnog boravka obiteljske kuće, 56-godišnji Jankovčanin je, pucajući iz pištolja, usmrtio 52-godišnju vlasnicu kuće, nakon čega je i sam iz istog pištolja počinio samoubojstvo, pucajući si u glavu.

Očevid na mjestu događaja, obavljen je od strane istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru, u nazočnosti Županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru i stručnu pomoć policijskih službenika ove PU.

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je 56-godišnjak, pištolj marke 'Češka zbrojovka' call 7,65 mm posjedovao bez dozvole za držanje i nošenje oružja, no motiv ove tragedije još uvijek nije utvrđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene