Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBITELJSKA SVAĐA

Krvavi Božić u Sloveniji: Muškarac pred djetetom ubio partnericu i njene roditelje

Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Trostruko ubojstvo u kojemu je 35-godišnji muškarac ubio svoju partnericu pred njihovim djetetom, a onda i njezine roditelje, šokiralo je Sloveniju, a dogodilo se na Božić.

Tragedija se dogodila u petak u selu Gerečja Vas kod Ptuja.

Policija je u subotu priopćila da je oko 16,30 sati dobila informaciju o "obiteljskoj svađi" te da je nakon dolaska na mjesto događaja našla 61-godišnjaka i 35-godišnju ženu koji nisu davali znakova života, te 58-godišnjakinju koja je s teškim ozljedama prevezena u bolnicu, gdje je ubrzo umrla.

Mariborska policija objavila je da se istraga nastavlja i da će više detalja o zločinu biti poznato idućih dana, no da su sve osobe bile obiteljski povezane.

Mediji navode da je Silvo D. ubio partnericu u nazočnosti njihova 4-godišnjeg djeteta, nakon čega je otišao u kuću njezinih roditelja i oboje napao nožem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BLAGDANSKO VESELJE Pijan prijetio policijskim dužnosnicima ubojstvom, pa završio u pritvoru

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svoga nećaka i nećakinju Strašan zločin u Francuskoj: Žena na Božić ubila desetogodišnjeg dječaka i teško ranila 4-godišnjakinju

Susjedi sumnjaju da je motiv počinitelja to što mu je partnerica rekla da s njim više ne želi živjeti, navodi u subotu mariborski list "Večer".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene