Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svoga nećaka i nećakinju

Strašan zločin u Francuskoj: Žena na Božić ubila desetogodišnjeg dječaka i teško ranila 4-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena je u božićnoj noći nožem usmrtila desetogodišnjeg nećaka i teško ranila čeverogodišnju nećakinju u Limayu, u pariškoj regiji, doznaje agencija France presse od policijskog izvora.

Djevojčica je hitno prebačena u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku''

Istražitelji su pronašli i treću žrtvu, novorođenče staro mjesec dana čija majka je ubila nećaka.

Dijete je pronađeno na podu u stanu u kojem se pet odraslih i troje djece iste obitelji okupilo na Badnjak. Pregledom tijela bebe otkrivene su "fizičke ozljede", naveo je sud u Versaillesu, bez dodatnih pojašnjenja.

Teta, (31), djelatnica općine Limay, bila je pritvorena i hospitalizirana, a kasnije je napustila bolnicu i čeka se saslušanje.

Susjedi su ispričali da se obitelj doselila prije nekoliko mjeseci u prizemlje zgrade nedaleko kolodvora u kojoj žive socijalno ugrožene obitelji.

Stranovnika zgrade Luisa probudili su "užasni krici" i pod trijemom je ugledao susjeda, tetka djece kako masira srce svog nećaka. Luis ga je zamijenio i masirao dječaka do dolaska hitne pomoći 15 do 20 minuta kasnije. No dječak koji je zadobio nekoliko uboda nožem u trbuh je nije preživio.

Prema policijskom izvoru, počiniteljica je rekla daje bila "opsjednuta" i imala je posjekotine na podlaktici. Drugi policijski izvor je naveo da je žena pod psihijatrijskim nadzorom, ali nema policijski dosje.

Prema ta dva izvora, nož oštrice 15 cm je pronađen u grmlju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene