Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Slavonskom Brodu

U sudaru motocikala poginuo mladić, drugi u životnoj opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva motocikla nedaleko od Slavonskog Broda, poginuo je 17-godišnjak.

Nedaleko Slavonskog Broda, u blizini poznatog odmarališta Šuma Striborova u Podvinju, dogodila se prometna nesreća oko 16 sati, u kojoj je smrtno stradao 17-godišnji mladić.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

>> Pula: Sletio s ceste, udario u stablo i poginuo

Na teren su izašle dvije ekipe Hitne pomoći. Mlađi sudionik nesreće preminuo je na mjestu događaja, dok je stariji mladić u bolnicu stigao s teškim ozljedama i životno je ugrožen.

Nakon obavljenog očevida zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Stjepan Haramustek rekao je kako o uzrocima nesreće ne može govoriti jer se sve okolnosti još utvrđuju.

"Došlo je do kontakta motocikla i mopeda pri čemu je jedna osoba na mjestu smrtno stradala, a druga je s teškim ozljedama prevezena u brodsku bolnicu. Prema informaciji dežurnog liječnika u teškom je stanju i životnoj opasnosti", rekao je Haramustek.

Dodao je kako su oba mladića maloljetna, a motocikle su vozili bez stjecanja prava upravljanja tim vozilom te bez zaštitnih kaciga. (B.V./T.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene