Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prošvercao cigarete vrijedne milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 42-godišnjaka za kojega sumnja da je u Hrvatsku prokrijumčario milijun kuna vrijednu pošiljku cigareta.

Policija je jučer na parkiralištu benzinske postaje Ježevo u kombiju vukovarskih registarskih oznaka pronašla gotovo 59.000 kutija cigareta različitih proizvođača. 

Pročitajte i ovo Poskupljenje cigareta, ilustracija Udar na budžet Novo poskupljenje cigareta: Nekima cijena raste za čak 30 posto Slika nije dostupna DETALJI VELIKE AKCIJE Iz Dubaija preko poznate domaće luke prošvercali 35 tona cigareta za gotovo 29 milijuna kuna. Imali su i veće planove, ali uplela se hrvatska policija

Cigarete su bile označene markicama Ministarstva financija Hrvatske, BiH i Srbije.

Pretpostavlja se da su u Hrvatsku prokrijumčarene u razdoblju od 1. do 11. rujna te da ih je osumnjičeni namjeravao prodati na zagrebačkom području.

On je priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda uz kaznene prijave zbog izbjegavanja carinskog nadzora i nedozvoljene trgovine, a u policiji kažu da nastavljaju s istragom kako bi otkrili i druge sudionike krijumčarenja.

Na koji način je otkriven 42-godišnji krijumčar i iz koje države je
prokrijumčario cigarete policija nije objasnila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene