Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila i obitelj

Supruga nestalog ronioca potvrdila: 'To su stvari moga muža'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antina supruga, Jasmina Gordić Simonelli, kako doznajemo, rekla je da stvari koje su se nalazile kod pronađenog ronioca pripadaju njenom mužu.

Jasmina Simonelli, supruga nestalog ronica Ante Simonellija izjavila je da stvari koje su se nalazile kod, u utorak pronađenog ronioca, pripadaju njenom mužu.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

To je utvrđeno na identifikaciji. Međutim, bit će potrebno još vremena za potpunu i pozitivnu identifikaciju tijela kako bi se utvrdilo da se zaista radi o Antinom tijelu.

Potraga za nestalim roniocem i dalje traje: Gdje je Ante Simonelli?

Podsjećamo tijelo muške osobe pronađeno je u utorak u moru kod Biševa. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva obavljen je očevid, a tijelo je prevezeno na odjel patologije radi obdukcije i identifikacije.

Za Antom Simonellijem (1972.) se intenzivno tragalo od 5. kolovoza. Iskusni ronilac tog se dana uputio na pučinu, sam u gumenjaku. Nakon dojave o nestanku policija je ubrzo pronašla gumenjak kod rta Stončica, pet nautičkih milja od Visa.

Ana Čepić, iz PU splitsko-dalmatinske, izjavila je kako su informaciju o tijelu policiji u utorak ujutro dojavili strani nautičari.

Potraga i dalje traje: Gdje je Ante Simonelli?

Opsežna pomorska potraga obuhvatila je šire područje oko otoka Visa prema Korčuli. Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture priopćilo je u ponedjeljak kako je obustavljena intenzivna potraga te da će nestalog ronioca nastaviti tražiti u okviru redovnog nadzora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene