Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIZARNA NESREĆA KOD ZADRA

Pijanom vozaču kamiona automobili poispadali na cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 dogodila se u noći na subotu prometna nesreća. Kamion koji je prevozio automobile probio je zaštitnu ogradu, prešao na drugu stranu i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Prometna nesreća dogodila se u 23:40. Kamion čeških nacionalnih oznaka vozio je 35-godišnjak iz BiH.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Teretno vozilo kretalo se iz smjera Zagreba prema Splitu. Na dionici autoceste između Zadar I i Zadar II vozač je izgubio nadzor nad vozilom i probio zaštitnu ogradu", kazala je za DNEVNIK.hr Sonja Šimurina iz PU zadarske.

Nakon toga, kamion je prešao na drugu stranu autoceste gdje je u tom momentu naišao automobil zagrebačkih registracijskih oznaka u koje je udario. Automobil je vozio 30-godišnjak.

Od siline udara, s tovarnog dijela kamiona su na kolnik pala četiri automobila.

35-godišnji vozač kamiona bio je pod utjecajem alkohola, napuhao je 0,84 promila. U ovoj prometnoj nesreći nema ozlijeđenih, no materijalna šteta je golema. 

Promet je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene